noviembre 06, 2009

DEL CASAL DE JOVES NO ENS MOUEN

El dijous 5 de novembre els representants del casal de joves, van tenir una reunió al el districte de 9 barris per tal de defensar la continuïtat de totes les activitats que tenen lloc al casal .

Aquesta reunió va estar recolzada amb la participació de moltes de les entitats de 9 barris, usuaris del casal i veïns que van portar a terme una concentració pacífica, lúdica i reivindicativa, davant de la presència de la guàrdia urbana i un munt de policies antiavalots.

Com a conclusió a aquesta reunió només podem anticipar un compromís per part del districte per veure les obres que s' han portat a terme en el local del casal de joves. Van prometre un diàleg per tornar a reformar l' edifici i estudiar la viabilitat d'una insonorització efectiva, per tal de continuar amb les activitats i tallers que estan dins de la programació del casal i havien estat parats des de la última reunió amb el districte sota la seva "invitació" a retallar totes les activitats sonores.
Veurem com acaben aquestes promeses, mentre les promeses només siguin promeses i no fets , els veïns de Prosperitat i 9 barris estarem al peu del canó amb un munt d' activitats reivindicatives per tal de defensar el pocs equipaments del barri.

Us deixem unes imatges de la manifestació

podeu vueres més fotografíes a http://picasaweb.google.com/linuxbcn/ProtestaALaSeuDelDistricteDe9Barris#

No hay comentarios:

Publicar un comentario